Gespecialiseerde begeleiding bij stress en burn-out

Jou weer in je kracht krijgen doen we middels onze eigen methodiek. Deze methodiek kenmerkt zich door een praktische en open aanpak met aandacht voor alle componenten van herstel, en dit ondersteund door zeer veel ervaring.  Onze burn-out specialisten spreken over het algemeen ook uit ervaring. Soms omdat ze zelf een periode van overbelasting gehad hebben, soms omdat ze een partner hebben die een burn-out of depressie gehad hebben.

Wij vinden het belangrijk dat we je begrijpen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer terug in je kracht te krijgen.

Vaak is een burn-out, depressie, overspannenheid iets heel vervelends in je leven, maar als je achteraf terugkijkt ook vaak een van de mooiste momenten (als je er nu inzit begrijp je dat niet, da’s logisch, maar vraag maar eens om je heen).

Bekijk hier een korte kennismaking over onze succesvolle methodiek om burn-out te voorkomen en/of personeel eerder aan het werk te krijgen. Op dit moment twee maanden eerder dan het landelijk gemiddelde van Arboned.

 

Neem contact op voor gratis advies. Stress gaat niet vanzelf weg.