“Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp en inzet! Ik had een leuke en goede klik met je tijdens de gesprekken en het was fijn om mijn problemen met iemand te kunnen delen die mij daarin verder kon helpen.”

- Anoniem

Read More
Boudewijn Dekker

“Joyce werd mijn coach. Vanaf het eerste moment heb ik een bepaald soort rust bij haar ervaren. Zij heeft mij inzichten gegeven en tools gegeven waar ik weer mee verder kan. Op dit moment werk ik weer mijn volledig aantal uren en zelfs één dag extra. Ik geniet weer van alles wat ik doe, ik heb er de volledige aandacht voor en vooral; ik heb de rust terug gevonden. Afgelopen weekend bevestigde mijn dochter dat. “Ons gezin is ook weer hechter geworden”, zei ze. Dat is het mooiste geschenk wat je als moeder kunt krijgen.”

- Anomiem

Read More
Boudewijn Dekker

“Hartelijk dank voor de leerzame sessies. Het afgelopen jaar heb ik merkbaar profijt van gehad. Ik ben lekker in mijn vel komen te zitten. En hoop in de toekomst de wijze lessen vaker in de praktijk te kunnen brengen waardoor ik niet meer in een diep put kom te zitten. Ik vind het contact met jou uiterst prettig. Een wandeling in het prachtige Kralingse Bos zal ik regelmatig aan onze wandeling terugdenken. Laura nogmaals bedankt voor alles.”

- Marlene

Read More
Boudewijn Dekker