HET VERHAAL VAN NELE

“De bedrijfsarts raadde mij een coach in de buitenlucht aan”


Ja... burn-out, het is geen lachtertje, en om er alleen uit te raken is niet gemakkelijk. De website van instatera.org was al erg verhelderend en gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen.

Er werd bij de koppeling met mijn coach ook heel goed gekeken naar onze persoonlijkheid. 

De eerste ontmoeting (ik als uitgeblust vogeltje) met Monique voelde direct goed aan. Zij kan iets met mijn eigenwijsheid, bedacht ik me. Het samen buitenzijn, gecombineerd met het praten maakt de vragen ook minder indringend en direct.

Daarenboven is bewegen en buitenkomen tijdens een burn-out erg belangrijk voor het herstel.

Was het feestje? Nee! Want de situatie waarin je zit is uitputtend (voor een zieke), maar gedurende mijn traject met Monique, voelde ik na enkele sessies, mijn energie en kracht terugkeren. Mijn valkuilen werden duidelijk, handvaten werden me aangereikt, kortom met hernieuwde kracht kon ik er weer tegenaan.

Nu, een paar maanden later, herken ik de signalen van overbelasting en gebruik ik het geleerde om er mee om te gaan en alles weer in goede banen te leiden.

Het contact met Monique was super. Zij kan warmte en veiligheid creëren en toch de vinger op de wond leggen. Kortom, blijf niet hangen in je burn-out, maar onderneem actie!      


Zelf ook van je klachten afkomen? Bel nu 020 - 737 13 86 of laat je gegevens achter dan nemen zsm contact met je op.

Instatera