Het verhaal van Pieter

ik ben al 18 jaar ondernemer, ik heb 3 kapsalons en ... 

importeer ook een merk haarverzorgingsproducten. ik merkte dat ik vermoeid aan het raken was, had steeds meer moeite met opstaan en op het werk had ik moeite om me te concentreren.

 

De energie om na het werk met mijn vrouw of vrienden iets leuks te doen had ik niet meer. Ik werd zowel naar mijn personeel als naar mijn gezin ook prikkelbaar en had zoiets van “laat me met rust” , ik heb even vakantie nodig en dan ben ik er weer.

 

Na mijn vakantie realiseerde ik dat ik er eigenlijk echt even tussenuit moest en zocht een uitweg. Gelukkig had ik een goede vriend die me confronteerde met mijn situatie. Hij liet me inzien dat ik mijn sprankeling in het leven kwijt was, futloos was, kortaf en er ook slecht en vermoeid uitzag.

 

Ik wilde niet naar een psycholoog of naar een gewone coach en kwam toen in aanraking met Instatera. De combinatie tussen buiten, bewegen en een actieve aanpak bevielen me. Ik kom uit Ommen en vlak bij mij kon Marc mij coachen. Al tijdens het intake gesprek voelde ik een klik en begrip voor mijn situatie. Een coach met achtergrond in het bedrijfsleven en begrip voor het ondernemerschap.

 

Ik begon al snel inzicht te krijgen in mijn valkuilen, met name door de hele verhelderende oefeningen die we heerlijk in de buitenlucht deden. Het fysiek ervaren wat mijn valkuilen waren gaven me het inzicht om het ook echt te voelen en begrijpen. Mijn herstel verliep hierdoor snel en de combinatie tussen beweging in de natuur en de goede coaching leken wel een soort vliegwiel in werking te zetten.

 

Tijdens en na het traject bij Instatera ben ik mentaal sterker geworden, heb ik inzicht gekregen in mijn valkuilen en geleerd om op de juiste manier met stress om te gaan. Fysiek ben ik fitter dan ooit en had nooit verwacht dat ik zo snel weer terug in mijn kracht zou komen.

 

Ik heb ook zakelijk meer ruimte in mijn hoofd voor mijn onderneming en ben tevens een veel leukere partner en vader geworden. Kortom, een fantastisch traject en vele malen dank aan Instatera en in het specifiek mijn coach Marc.

 

Ik kan je maar 1 advies geven. Doen! Investeer in jezelf!

Groet,  

PIETER

Ondernemer, vader van Sanne en Pascal en echtgenoot van Lisette.


zelf ook van je klachten afkomen? Bel nu 020 - 737 13 86 of laat uw gegevens achter met uw klachten dan mailen wij u zsm terug met een passend advies.

Instatera