Het verhaal van jelmer

enorm blij en tevreden ben ik ...

met mijn coach van Instatera. hij had eerder dan ik door dat ik het zo hard nodig had en dat het water me tot mijn lippen stond. al vanaf het eerste contact hadden we een klik en door de professionele en prettige manier van communiceren voelde ik me direct op mijn gemak. iets wat ik essentieel vind in iemand waarmee je met zulke persoonlijke dingen aan het werk gaat.

 

Een belangrijk deel in de sessies is bewegen en hij heeft me zowel mentaal als fysiek in beweging gebracht. Ik voel me fit, hardloop zonder problemen drie keer per week een rondje van vijf kilometer. Iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou doen en helemaal niet dat ik het zo lekker zou vinden. Voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken en daarna zowel mentaal als fysiek een stuk lekkerder te voelen!

 

Ik ben mentaal ook heel duidelijk veranderd. Als ik terugkijk op mezelf voordat ik het coaching traject in ben gegaan en dat vergelijk met hoe ik me nu voel en hoe ik denk, dan is dat een wereld van verschil. Het allermooiste is dat ik niet de enige ben die het ziet, maar ik hoor het ook terug van mijn collega’s, vrienden en familie.

 

Ik kon en durfde alles met mijn coach te bespreken en dit heeft me enorm geholpen. Ik voelde echt een vertrouwensband.  Ik kon aangeven wat er bij mij speelt en hij gaf mij aan de hand van persoonlijke voorbeelden nieuwe inzichten en tools in handen die niet alleen theoretisch werken, maar ook in de praktijk. De fysieke oefeningen in de buitenlucht zorgden voor ontspanning en leerden me echt dingen te voelen in plaats van te bedenken.

 

Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, slaap veel beter, heb meer balans in mijn leven, maak keuzes die voor mij goed zijn (en niet alleen voor anderen), ik heb meer energie, een positiever beeld over mijzelf en over de toekomst. Daarnaast heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf waarmee ik het vertrouwen heb dat ik me niet alleen nu zo voel, maar ook de tools in handen heb om dit te kunnen blijven vasthouden.

 

Ik ben Instatera heel dankbaar voor alle hulp en vertrouwen en kan het iedereen aanraden die in een vergelijkbare situatie zit.

 

JELMER


zelf ook van je klachten afkomen? Bel nu 020 - 737 13 86 of laat uw gegevens achter met uw klachten dan mailen wij u zsm terug met een passend advies.

Instatera