Coach Petra
 

Ik ben Petra Kaandorp,

Tijdens mijn werkzaamheden bij de Scheidingsmediator kwam ik er echt achter waar mijn passie ligt. Het "er zijn" voor mensen tijdens een moeilijke periode in hun leven ging als vanzelf. Het voelde heel natuurlijk aan om vragen te stellen, de vraag achter de vraag te leren kennen en om mee te helpen naar een nieuw begin.

Ik ben mijzelf gaan opleiden tot coach om niet meer te stoppen met het leren van nieuwe technieken en inzichten door middel van opleidingen en workshops. Het voelt als een verrijking van mijn leven om tot de ontdekking te komen dat het coachingsvak dicht bij mijn hart ligt. Om elke dag te doen wat bij mij past heeft mijn gedrevenheid aangewakkerd om ook anderen hiervan bewust te maken.
Wanneer je stress ervaart en/of burnout klachten hebt, ga ik samen met jou op zoek. Op zoek naar waarover je piekert, naar je angsten die jou zo kunnen tegenhouden in het uiten waar je echt goed in bent of wie of wat je echt zou willen zijn. Ik zoek ook naar de betekenis die je geeft aan wat er in het verleden gebeurd is of wat er juist nu in jouw leven speelt. Ook is het belangrijk om erachter te komen waar jouw grens ligt. De grens tussen een spanning die er voor zorgt dat je niet goed slaapt, eet, denkt en voelt en een gezonde dosis spanning.

In de natuur tussen de geluiden van het ruizen van de bomen, de vogels en al het andere wat je hoort, ziet en ervaart en natuurlijk door de zuurstof die je inademt zorgen we door middel van (opgebouwde) fysieke training voor een goede en lichamelijke conditie. Je ervaart tot waar je toe in staat bent!

Mentaal word je krachtiger. We doen oefeningen die je bewust maken van je patronen. We ruimen je volle hoofd op. Je komt erachter waar je goed in bent en waar jij blij van wordt. Je krijgt het vertrouwen om hier naar te handelen. Door middel van een goede gerichte ademhaling leer je de stilte in jezelf ontdekken. Dit helpt je mede om met lastige situaties om te gaan.

Coaching is een ontdekkingstocht naar jouw wereld vol mogelijkheden. In het open veld voorbij goed en kwaad, ontmoet ik je graag! Dat betekent dat ik oordeelloos naar je luister.

Aan het einde van het traject stap je letterlijk en figuurlijk krachtig door jouw leven.