Coach Monique
 

Ik ben Monique Willinge Gratama,

In mijn ruim 25 jaar ervaring als fysiotherapeute, kwam ik in de loop der jaren steeds meer patiënten tegen met psychosomatische klachten. De relatie tussen lichaam en geest is sterk en ik kreeg steeds meer te maken met patiënten met “stress”. Een gezonde spanning (stress) hoort bij het leven maar wanneer het gevoel van stress een langere tijd aanhoudt kan dit zeer grote gevolgen hebben op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. 

Mijn grote interesse hierin heeft er toe geleid dat ik mij hier verder in ben gaan verdiepen. Na mijn studie tot psychosociaal therapeute en verdere verdieping in het specifieke vakgebied van overbelasting en burnout, vielen voor mij de puzzelstukjes in elkaar. Ik loop zelf graag hard en merkte wat een positieve impact bewegen heeft op het hersteltraject en de weerbaarheid van mensen.

Mijn enthousiasme, passie en liefde om mensen te begeleiden naar meer rust, ruimte en balans in hun leven heeft mij bij Instatera gebracht. Zeker, omdat wij in de buitenlucht werken en beweging centraal staat in de aanpak.  Ik help je graag inzicht te krijgen in je eigen manier van denken, voelen en doen. We gaan samen in beweging komen en brengen je terug in je kracht. Je zult versteld staan van de nieuwe energie, inspiratie en motivatie om het maximale uit zowel je prive-leven als je professionele loopbaan te halen.