Coach Mirriam
 

Ik ben Mirriam Guljé,

41 jaar en moeder van twee jonge dochters. Met tien jaar ervaring als trainer ben ik na een studie Psychosociaal Counseling met vol enthousiasme aan de slag als coach bij Instatera.  Ik ben een sensitieve coach die vraagt, luistert en met jou aan concrete oplossingen werkt. Zonder de confrontatie uit de weg te gaan zoek ik samen naar je valkuilen en energievreters om vervolgens je eigen kwaliteiten in te zetten en terug in je kracht te komen.
De voldoening die ik krijg uit mijn werk als coach zit erin om jou weer in je kracht te krijgen en je te laten inzien hoe sterk je bent als je de juiste dingen doet. Het gevolg hiervan is dat je weer gebalanceerd en lekker in het leven staat. Ik luister, vraag en verken samen met jou waar je passies liggen. Vaak weet je dit intuitief al maar is je intuïtie ondergesneeuwd door allerlei zaken.  Mijn eigen ervaring met een burn-out helpt me je te begrijpen. Vroeger liep ik soms te hard van stapel, nu loop ik alleen nog hard.

Ik ga graag samen aan de slag! Ik hoop ook voor jou een verandering in je leven te realiseren!, Ik weet zeker dat de wereld er voor jou in paar sessies samen beter uit kan zien!