Coach Marc
 

Ik ben Marc jutte,

Na mijn opleiding international Management heb ik ruim 15 jaar gewerkt in zowel profit- als non-profit organisaties. De laatste jaren veelal in leidinggevende functies. Steeds meer ontdekte ik dat ik vooral geïnteresseerd ben in mensen en hun drijfveren en de wisselwerking die er bestaat tussen organisaties en medewerkers. Het begeleiden en ontwikkelen van mensen dat is waar mijn kracht en passie ligt.

Om dat in praktijk te kunnen brengen, heb ik de afgelopen jaren opleidingen gevolgd op het gebied van organisatiekunde, veranderingsmanagement, coaching en burnout begeleiding. 

Mijn stijl van coachen is positief, respectvol, toekomst- en resultaatgericht, daadkrachtig, kortdurend en soms confronterend.

Ik coach en train op alle functionerings- en ontwikkelingsvraagstukken en heb mezelf daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met stress- en burnout klachten. Ik heb zelf twee keer een burn-out gehad en weet hoe belangrijk deskundige en betrokken begeleiding is en hoe prettig het is om te werken die het zelf heeft meegemaakt en aan wie je niet hoeft uit te leggen wat je voelt en denkt.