Coach Lineke
 

Ik ben Lineke Booster,

Mijn naam is Lineke Booster en ik ben 33 jaar. Na mijn studie Indonesisch aan de Universiteit Leiden ben ik in de commerciële wereld gaan werken. Hierbinnen heb ik ruim 9 jaar diverse kantoorbanen gehad; waaronder recruiter en HR Project Coördinator bij een Amerikaanse multinational.

Het begeleiden, coachen en persoonlijke ontwikkeling heeft altijd mijn interesse gehad. De opleiding Vital Life Coaching die ik later heb gevolgd hebben mijn enthousiasme voor coaching en persoonlijke ontwikkeling alleen maar vergroot. 

Als coach wil ik mensen weer in hun kracht laten staan. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen weer gaan stralen als ze letterlijk en figuurlijk weer beweging komen.

Mijn stijl van coachen is positief, oplossingsgericht, intuïtief, empathisch, soms confronterend en respectvol.

Zelf weet ik wat continue doorgaan, fysiek en mentaal, met je kan doen. En wat het je oplevert wanneer je fysiek en mentaal in evenwicht bent.

Als coach begeleid ik je om je weer in je kracht te laten staan. Door beweging, te voelen, ademhaling en het doorbreken van ingesleten patronen. Om zo het beste uit jezelf te halen.