Laura van den Boogaard
 

Ik ben Laura van den Boogaard,

Mijn houding als coach is open en onderzoekend. Ik luister zonder oordeel naar je verhaal en samen zoeken we de ruimte op en doorbreken we de vicieuze cirkel.

Je kunt mij verder omschrijven als doelgericht, analytisch, opmerkzaam, oprecht en direct waar nodig. Bij een (dreigende) burn-out lijkt er steeds minder te lukken en glipt plezier in je leven door je vingers. Dit kan zeer frustrerend en ook beangstigend zijn. Komt dit nog wel goed? Uit eigen ervaring weet ik dat er maar één optie is: het moet anders! Uiteindelijk levert het veel nieuwe wijsheid op.

Hoe kom je nu weer in je energie? Natuurlijk nemen we dingen onder de loep die je echt dwars zitten. Wat precies geeft jou zoveel stress? Wat kun jij daar aan doen? Hoe zit het met je gedachten, emoties en misschien ook signalen van je lichaam? Wat zijn jouw ervaringen en hoe heeft dit invloed? Hoe zie jij jezelf en je situatie?

Mijn eerste doel is dat de stress voor jou vermindert en dat we inzicht creëren voor je. De andere kant is net zo belangrijk: waar zit jouw motivatie, waar zitten de mogelijkheden, waardoor gaat jouw vuurtje branden? Ik begeleid je hierin en hou je waar nodig een spiegel voor.

Het buiten zijn en bewegen is wetenschappelijk bewezen succesvol bij het verminderen van stress en het vinden van nieuwe inspiratie. Ik ben je supporter en moedig je aan, waarbij we wat mij betreft op zijn tijd ook humor toelaten. Neem de eerste stap naar herstel nu, het gaat niet vanzelf over.