Klanten over Instatera

 
toni-lluch-4234-unsplash.jpg
 

“Hartelijk dank voor de leerzame sessies. Het afgelopen jaar heb ik merkbaar profijt van gehad. Ik ben lekker in mijn vel komen te zitten. En hoop in de toekomst de wijze lessen vaker in de praktijk te kunnen brengen Waardoor ik niet meer in een diep put kom te zitten. Ik vind het contact met jou uiterst prettig. Een wandeling in het prachtige Kralingse Bos zal ik regelmatig aan onze wandeling terugdenken. Laura nogmaals bedankt voor alles.”

- Marlene

Joyce werd mijn coach. Vanaf het eerste moment heb ik een bepaald soort rust bij haar ervaren. Zij heeft mij inzichten gegeven en tools gegeven waar ik weer mee verder kan. Op dit moment werk ik weer mijn volledig aantal uren en zelfs één dag extra. Ik geniet weer van alles wat ik doe, ik heb er de volledige aandacht voor en vooral; ik heb de rust terug gevonden. Afgelopen weekend bevestigde mijn dochter dat. “Ons gezin is ook weer hechter geworden”, zei ze. Dat is het mooiste geschenk wat je als moeder kunt krijgen.

- Anoniem

 
 
 

 

Met tomeloze energie en een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel ben ik heel ver gekomen mijn leven. Maar ineens hield het op. Joyce heeft me laten inzien dat ik goed en verantwoordelijk was voor iedereen behalve voor mezelf. Zij heeft me weer geholpen om de juiste balans te vinden. Mijn passie en gedrevenheid horen bij mij maar het verschil is dat ik nu keuzes maakt voor de dingen die ook belangrijk zijn voor mij. Ik heb geleerd om een goede balans te vinden tussen verbondenheid met anderen en goed zorgen voor mezelf. Ik heb ervaren hoe lekker het is om naar buiten te gaan en een stuk hard te gaan lopen. Letterlijk mijn hoofd leeg te maken en los te laten. Joyce is een topcoach en ik heb genoten van iedere sessie en de constructieve feedback.

- Laura

 

 
Mijn traject met Laura heb ik als zeer prettig ervaren. Laura is erg open en toegankelijk en ik was al snel vertrouwd met haar en kon daardoor open en eerlijk zijn over mijn situatie. Tijdens onze gesprekken wist Laura al heel snel de juiste pijnpunten naar boven te halen en zelfs die punten die ik zelf niet had verwacht. Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en mijn persoonlijkheid, waardoor ik beter ben gaan begrijpen waarom ik reageer op bepaalde manieren en hoe ik daar beter mee overweg kan gaan. Het heeft rust gebracht in mijn persoonlijkheid, mijn relaties en ook in de balans met mijn eigen onderneming. Ik moet er nog verder in groeien, maar dankzij Laura heb ik de juiste handvaten en kennis gekregen om dit hoopvol en succesvol aan te gaan. Dank je wel Laura!
— Anoniem
 

 
Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp en inzet! Ik had een leuke en goede klik met je tijdens de gesprekken en het was fijn om mijn problemen met iemand te kunnen delen die mij daarin verder kon helpen.
— Anoniem