Specialisten in Stress & Burn-out

"Mensen breken niet omdat ze zwak zijn, maar omdat ze veel te lang sterk waren."

Marc Jutte, oprichter Instatera

 
_MG_1927.jpg
 
 

We houden niet van wachtlijsten, maar van aanpakken.

Instatera is een landelijke organisatie met 20 bevlogen specialisten op het gebied van stressmanagement en burn-out. Altijd dicht in de buurt en altijd wel een specialist die bij je past. We houden niet van wachtlijsten. Met een concrete en directieve aanpak –waarmee we bewezen succesvol zijn– kunnen we je snel weer fit, gelukkig en vitaal krijgen.

We helpen het stress gerelateerde verzuim bij bedrijven naar beneden te krijgen. Dit doen we met een combinatie van gespecialiseerde begeleiding voor stressklachten en een uitgebalanceerd trainingsprogramma. Aangezien de maatschappij en het bedrijfsleven niet gaan veranderen, bereiden we werknemers voor om beter om te gaan met stressmanagement.

Met een succesratio van 97% waarderen onze klanten Instatera met een 9,1!

Specialisten in burn-out en stressmanagement
 
 
 
 
Individuele coaching Instatera

Coaching

Individuele coaching door specialist

Het is belangrijk om vroegtijdig bij stress en burn-out klachten bij te zijn. Vaak zijn er lange wachtlijsten en daarom kunt u bij Instatera direct terecht. We zijn specialist in het voorkomen en verhelpen van stress en burn-out klachten. Dit doen we met een unieke een bewezen succesvolle aanpak. Door middel van fysieke en mentale oefeningen in de buitenlucht helpen we je weer beter te voelen. 

Onze specialisten zijn door het hele land gevestigd. Zij zorgen voor een helder plan van aanpak met concrete doelstellingen, zowel voor zakelijk als particulier.

Preventieve programma's Instatera specialisten in burn out en stressmangement

Training

Preventief Stress Management

Onderzoek wijst uit dat iedere euro investering in preventie 4 euro oplevert. De informatie vanuit 3000 coaching sessies in diverse branches laten zien dat stress op de werkvloer vaak gerelateerd is aan bepaalde selectiecriteria van personeel (perfectionisme, ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel) en branchgerelateerde stressoren. De maatschappij en de werkomgeving gaan niet veranderen dus we moeten personeel trainen in de omgang met toegenomen stress. 

 
 
 

E-book: 20 Manieren om je weer beter te gaan voelen

 
_MG_2522.jpg
 
 
 

Video: onze meervoudige aanpak voor burn-out werkt!

RTL interviewde ons over onze succesvolle methodiek om een burn-out te voorkomen. En over hoe we personeel weer eerder aan het werk krijgen. En dat is maar liefst twee maanden eerder dan het landelijk gemiddelde!