Wat is het nut van klimmen als je niet op de juiste ladder staat?

Onze coachings- en begeleidingstrajecten bieden we aan in heel Nederland.

Na een eerste kennismakingsgesprek (de intake) krijg je ons advies. Hoe wij denken jou zo snel  mogelijk weer goed in je vel te krijgen.

Hoe lekker is het om weer echt voor jezelf te kiezen, je passie te volgenom te gaan met de juiste vriendeneen fijnere collega te wordeneen betere vader of moeder voor je kindereneen warmere partner, een professionele zakenpartnereen energieke vriend of…... zeg jij het maar!

Wij gaan je er bij helpen.

Met input van wetenschappelijke onderzoeken, jarenlange ervaring van diverse deskundigen, in de praktijk getoetste methoden en een gezonde dosis boerenverstand hebben we bij Instatera een eigen methodiek en model ontwikkeld. 

 
burn - out behandeling
 

Je lichaam en je geest zijn nauw met elkaar verbonden en vormen de basis van wie je bent. Deze basis moet weer krachtig, vitaal en energiek worden. We zorgen er samen voor dat je met de juiste beweging, de juiste ontspanning, de juiste voeding en voldoende slaap je lichaam en geest weer gaat voeden en in balans komt. 

In de buitenste ring zie je ook, dat we door het samen ontwikkelen van toekomstperspectief, een thuissituatie die in balans is en de aandacht aan de juiste vrienden, aan een situatie gaan werken die je de juiste weg in laten slaan. Indien je behoefte hebt aan herstel, is een zekere mate van voorspelbaarheid en structuur van cruciaal belang. Afhankelijk van jouw situatie en wensen selecteren we de meest geschikte coach voor je, die jou begeleidt om weer terug in je kracht te komen. 

Terug in je kracht in 5 stappen

 

Advies van een specialist over hoe we werken en dan beslissen wat je doet?