Carine van den Ingh
 

Ik ben Carine van den Ingh,

We leven in een maatschappij die hoge eisen stelt aan ons (in werk, gezin, hobby’s en sociaal leven) wat veel stress kan opleveren. Vaak gaat het heel lang goed, maar ineens kan het door een kleine of grote situatie verandering teveel zijn. Hoe lukt het je om met deze stress om te gaan? Je kunt dit bereiken door je bewust te worden van je gedrag. Dat bewustzijn helpt je om keuzes te maken die beter bij je passen. Welke keuzes maak je in je werk en voor de rest van je leven? Hoe neem je de regie weer in eigen hand! Als burn-out specialist benader ik je positief, praktisch, betrokken en respectvol.

Als voormalig jurist bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ben ik gewend om problemen eerst goed te analyseren om ze daarna op een doelgerichte manier, to the point aan te pakken. Ik heb interesse in mensen en wil graag een luisterend oor bieden. Daarom besloot ik een opleiding tot psychosociaal therapeut te volgen en werk ik inmiddels met mensen die door stress dreigen of inmiddels zijn uitgevallen bij het werk. Dit past bij mij! Ik wil graag samen met jou kijken hoe je weer in balans komt.

Eenmaal in balans is de beweging vooruit weer binnen handbereik. Neem contact op en zet de eerste stap naar duurzaam herstel!