De burn-out specialisten

De coaches van Instatera zijn landelijk vertegenwoordigd. Dus altijd dicht bij je in de buurt. 

 
 
_MG_2321.jpg
 
 

Onze specialisten hebben succesvol de Instatera opleiding afgerond en volgen met regelmaat kennissessies en intervisies.

 
 
Mirriam Guljé Instatera burnout en stress specialist

Mirriam Guljé

 Ik ben een sensitieve coach die vraagt, luistert en met jou aan concrete oplossingen werkt. Zonder de confrontatie uit de weg te gaan zoek ik samen naar je valkuilen en energievreters om vervolgens je eigen kwaliteiten in te zetten en terug in je kracht te komen.
 

Marc Jutte.png

Marc Jutte

“Het begeleiden en ontwikkelen van mensen dat is waar mijn kracht en passie ligt. Om dat in praktijk te kunnen brengen, heb ik de afgelopen jaren opleidingen gevolgd op het gebied van organisatiekunde, veranderingsmanagement, coaching en burn-out begeleiding. Mijn stijl van coachen is positief, respectvol, toekomst- en resultaatgericht, daadkrachtig, en indien nodig confronterend.”

Monique Willinge Gratama

Monique Willinge Gratama

 Ik help je graag inzicht te krijgen in je eigen manier van denken, voelen en doen. We gaan samen in beweging komen en brengen je terug in je kracht. Je zult versteld staan van de nieuwe energie, inspiratie en motivatie om het maximale uit zowel je prive-leven als je professionele loopbaan te halen. 

Liselotte Betist.png

Liselotte Betist

Ik heb een actieve aanpak met (fysieke)oefeningen die je echt laat ervaren waar je valkuilen zitten. Onze gesprekken helpen je inzien waar je destructief gedrag kunt ombuigen naar een constructieve en duurzame werk- en leefwijze. Je zult verbaasd zijn hoeveel resultaat we behalen.

 
5.png

Gerwin Bruinsma

Als coach leer ik je bewust te worden van wat je lichaam al weet, maar wat niet in je gedachten opkomt. Niet reageren op de automatische piloot, maar bewust kiezen voor gedrag. Uitgaande van wat bij jou past. Zodat je een krachtigere versie van jezelf kan worden!

 
Laura van den Boogaard

Laura van den Boogaard

Mijn houding als coach is open en onderzoekend. Ik luister zonder oordeel naar je verhaal en samen zoeken we de ruimte op en doorbreken we de vicieuze cirkel. Je kunt mij verder omschrijven als doelgericht, analytisch, opmerkzaam, oprecht en direct waar nodig.

Lidia Linssen.png

Lidia Linssen

Nadat jij je je patronen en valkuilen hebt leren (h)erkennen, zul je weer in staat zijn te genieten van het leven. Tijdens onze sessies heb ik een luisterend oor en een scherpe blik, waarbij gevoel voor humor zeker niet ontbreekt. Als jij het aandurft, reis ik graag met je mee!

 
Petra Kaandorp

Petra Kaandorp

Ik ben mijzelf gaan opleiden tot coach om niet meer te stoppen met het leren van nieuwe technieken en inzichten door middel van opleidingen en workshops. Het voelt als een verrijking van mijn leven om tot de ontdekking te komen dat het coachingsvak dicht bij mijn hart ligt. 

Carine van den Ingh

Carine van den Ingh

Ik ben gewend om problemen eerst goed te analyseren om ze daarna op een doelgerichte manier, to the point aan te pakken. Ik heb interesse in mensen en wil graag een luisterend oor bieden. Ik wil graag samen kijken hoe je weer terug in balans kunt komen.

 
Marja Hoogendoorn

Marja Hoogendoorn

Door goed te luisteren geef ik je rust en vertrouwen. Ik spiegel jouw gedachten en gedrag. Na onze gesprekken heb je meer positieve energie. Je komt terug in balans door jouw krachten te herontdekken en in te zetten. Ik blijf mezelf ontwikkelen en heb de opleidingen stressmanagement, mindfulness en geïntegreerde leefstijl gevolgd.

Joyce winkel

Joyce Winkel

Ik ga je leren jouw eigen koers zo optimaal mogelijk te bepalen, gebruikmakend van jouw persoonlijke talenten. Je energie weer te laten stromen naar je passies, je valkuilen helder te krijgen en met kracht en overtuiging het leven weer te omarmen.

 
Walter Stamkart Instatera

Walter Stamkart

Ik probeer naar meer vertrouwen en inzicht toe te werken en probeer echt tot de essentie door te dringen waar het wringt. Waarom doe je de dingen op de manier die blijkbaar niet altijd voor je werkt en hoe kunnen we samen werken aan een manier om beter om te gaan met uitdagingen. Je valkuilen erkennen en ombuigen in krachtige eigenschappen die je weer vertrouwen, plezier en energie geven voor je werk, je privé leven en de mooie dingen die je nog in je leven wilt doen. 

 
Mieke Bakker Instatera.png

Mieke Bakker

Ik ben een positieve, oplossingsgerichte coach en ik help je graag weer een goede balans in je leven te creëren. Het is mijn kracht dat ik zowel vanuit mijn rol als psycholoog, maar ook als ervaringsdeskundige met jou in gesprek ga. Samen gaan we werken aan een sterkere versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal.

Hans Schouten.png

Hans Schouten

Als coach ben ik toegankelijk, empatisch, positief, respectvol en pragmatisch. We leren van het verleden, maar echte verandering begint met concrete acties in het hier en nu. Samen werken we aan jouw vitaliteit en persoonlijke kracht, waardoor je met meer energie, uitstraling en plezier in het leven zult staan en beter in staat zult zijn om je doelen, idealen en verlangens te realiseren.

Martijn Kist Instatera Specialist

Martijn Kist

Als coach ben ik nieuwsgierig en werk ik op een rustige en pragmatische manier. Ik heb een achtergrond als projectleider in de zakelijke wereld en heb daar mijn eigen ervaring gehad met een burn-out. Ik werk met ervaringsgerichte oefeningen om inzicht te krijgen in je valkuilen en te leren vertrouwen op je kwaliteiten. Het vergroten van je opmerkzaamheid ligt aan de basis om in actie te komen en (weer) de regie te nemen over jouw werk en leven.

Danielle Brormann.png

Danielle Brörmann

Ik ben Danielle en mijn credo is ‘van stress naar succes’. Ik vind het een uitdaging om jou te bevrijden van negatieve gedachten, emoties, patronen en beperkende overtuigingen. Je gaat je lekkerder in je vel voelen en we richten ons op het ontwikkelen van jouw capaciteiten en talenten. Meestal de dingen die echt bij je passen maar ondergesneeuwd zijn. Ik ben oplossingsgericht, beweeg mee met wat je nodig hebt en ga volhardend door tot je het afgesproken doel hebt bereikt. Je zult merken dat zowel je werk als je privé-leven dan weer in de juiste ‘flow’ komen en gelukkig zijn heel gewoon wordt.

 
Hapte Kroes.png

Hapte Kroes

Belangrijke waarden die ik hanteer zijn helderheid, focus en verantwoordelijkheid. Hiermee creëer ik inzicht in de huidige situatie, het te bereiken doel en de weg er naartoe. Om je te ontwikkelen is verandering noodzakelijk. Uit je comfortzone. Met mijn humor en inlevingsvermogen daag ik je graag uit de beste versie van jezelf te zijn.