Burn-out Coaching Utrecht

Concrete handvatten om je snel weer beter te voelen

 
_MG_1927.jpg
 

Instatera is specialist in het voorkomen en verhelpen van stress en burn-out klachten.

Instatera is al jarenlang specialist in het voorkomen en aanpakken van stress en burn-out klachten. Onze unieke en bewezen succesvolle aanpak met fysieke en mentale oefeningen in de buitenlucht helpen je snel weer fit, gelukkig en vitaal te worden.

Direct ingrijpen bij stress en burn-out klachten is cruciaal. Daarom kennen we geen wachtlijsten en zijn we landelijk vertegenwoordigd. Na aanmelding kun je al binnen één week starten.

_MG_2321.jpg
 

DE INSTATERA AANPAK

Gespecialiseerde begeleiding in de buitenlucht

 
Methodiek Model Instatera.png
 

Volledige analyse

We gaan van start met een volledige analyse bestaand uit een intakegesprek, de vier dimensionale klachtenlijst en een meting van de fysieke gesteldheid met de Energy Control Methode.

Bewegen is een wezenlijk onderdeel van onze aanpak.

Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk bewezen interventies op het gebied van bewegen, cognitieve therapie, psycho-motorische therapie, ademhalingstechnieken en voeding.

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen en buiten zijn een bijdrage levert aan herstel bij een burn-out.

Regie, communicatie en kwaliteit

We voeren de regie en communicatie met de bedrijfsarts, HR en eventuele andere betrokkenen.

Om de professionaliteit en kwaliteit te waarborgen werkt Instatera met een Raad van Advies bestaand uit een psychiater, een bedrijfsarts, een inspanningsfysioloog, een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige.

 

DE 5 STAPPEN NAAR HERSTEL

Van herstel naar verankering

 
 
Herstel.png

Samen creëren we de voorwaarden voor herstel en nemen we beslissingen die ruimte in je hoofd creëren en rust in je lichaam. Alleen dan kun je de  basis leggen voor herstel. 

 
Inzicht.png

We kijken naar de oorzaken van je problemen. Wat zijn jouw copingstijlen met stress en zijn ze effectief? Waar zit je energielek?

Kracht.png

Zowel fysiek zijn we kracht aan het opbouwen als mentaal. Je wordt weerbaarder tegen stress en kan weer meer aan!

 
Keuzeenopbouw.png

Je gaat beslissingen nemen die goed zijn voor je, verder conditie opbouwen. Je energie stroomt de goede kant op. De goede flow!

Verankering.png

Zorgen dat je gedrag ook echt aangepast wordt zodat je duurzaam profijt hebt van het traject. Je gaat echt anders met zaken om. 

 
 
 

Ademhaling en fysieke conditie zijn van cruciaal belang bij herstel van stress.

 
 
_MG_2298.jpg
 

RTL INTERVIEW OVER ONZE AANPAK

Succesratio 97% | Klantwaardering 9.1

Bekijk het interview over onze succesvolle methodiek om een burn-out te voorkomen en/of weer eerder aan het werk te kunnen. Op dit moment twee maanden eerder dan het landelijk gemiddelde van Arboned.

 

NEEM DE EERSTE STAP NAAR HERSTEL

Stress gaat niet vanzelf over

Tijdens een gratis eerste telefonische consult kunnen we aangeven wat de mogelijkheden zijn en geven we je al concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt om je weer beter te gaan voelen..

Bel ons direct op 020-7371386 of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen we contact met je op.

Onze coaches zijn landelijk vertegenwoordigd.