Stress & Burn out Coaching in Tilburg

Concrete handvatten om je snel weer beter te voelen

Instatera individuele coaching.jpg
 

We zijn specialisten in burn-out en stress klachten in Tilburg. We werken buiten in de natuur en wandelen/joggen of lopen hard omdat dit je herstelproces versnelt. We houden van een concrete en actieve aanpak waardoor je snel resultaat ziet en voelt. Afstemming met je werkgever en/of bedrijfsarts kan ook indien gewenst. 

 

De Kracht van onze Methodiek

  • Gespecialiseerde begeleiding in de buitenlucht, hetgeen bewezen succesvol is.

  • Concrete oefeningen waardoor je snel inzicht en resultaat ziet

  • Geen algemene therapie in een kamertje maar gespecialiseerde aanpak met beweging

  • Regie en communicatie met bedrijfsarts, HR en eventuele andere behandelaars indien gewenst

  • Landelijke dekking met uniforme aanpak dus altijd bij jou in de buurt. 

  • Geen wachttijden dus direct aan de slag

  • Gratis telefonische intake om te kijken of het wat voor je is. 

  • Helder plan van aanpak met concrete doelstellingen

RTL interview over onze aanpak

Bekijk het interview over onze succesvolle methodiek om een burn-out te voorkomen en/of weer eerder aan het werk te kunnen. Op dit moment twee maanden eerder dan het landelijk gemiddelde van Arboned.

De aanpak: het 5 stappen model

 
 
Herstel.png

Samen creëren we de voorwaarden voor herstel en nemen we beslissingen die ruimte in je hoofd creëren en rust in je lichaam. Alleen dan kun je de  basis leggen voor herstel. 

 
Inzicht.png

We kijken naar de oorzaken van je problemen. Wat zijn jouw copingstijlen met stress en zijn ze effectief? Waar zit je energielek?

Kracht.png

Zowel fysiek zijn we kracht aan het opbouwen als mentaal. Je wordt weerbaarder tegen stress en kan weer meer aan!

 
Keuzeenopbouw.png

Je gaat beslissingen nemen die goed zijn voor je, verder conditie opbouwen. Je energie stroomt de goede kant op. De goede flow!

Verankering.png

Zorgen dat je gedrag ook echt aangepast wordt zodat je duurzaam profijt hebt van het traject. Je gaat echt anders met zaken om. 

 
Mijn dochter confronteerde mij met het feit dat ik niet meer aardig was thuis. “Ik heb een kort lontje hè?” zei ik tegen haar. “Je hebt helemaal geen lontje meer” zei ze. Ze had een gedicht voor me gemaakt waarin zij zich af vroeg waar ik mijn rust en geluk gelaten had. Dat was even slikken, maar was hét moment dat ik met Instatera contact heb gezocht.

Joyce werd mijn coach. Vanaf het eerste moment heb ik een bepaald soort rust bij haar ervaren. Zij heeft mij inzichten gegeven en tools gegeven waar ik weer mee verder kan. Op dit moment werk ik weer mijn volledig aantal uren en zelfs 1 dag extra. Ik geniet weer van alles wat ik doe, ik heb er de volledige aandacht voor en vooral; ik heb de rust terug gevonden. Afgelopen weekend bevestigde mijn dochter dat. “Ons gezin is ook weer hechter geworden”, zei ze. Dat is het mooiste geschenk wat je als moeder kunt krijgen.
— Anoniem

Vergoeding door werkgevers

Werkgevers zijn meer en meer bereid om kosten te vergoeden is onze ervaring. Ook zij willen werknemers weer sneller hersteld hebben. Indien gewenst kunnen wij hierin bemiddelen en nemen we dit uit handen.

Voor werkgevers geldt dat het investeren in een (preventief) traject financieel aantrekkelijker is dan kosten van verzuim. Dit geldt ook voor (curatieve) trajecten waarbij werknemers sneller terug zijn op de werkvloer en de risico’s van herhaling geminimaliseerd zijn.

Maak jezelf en je werkgever blij. Onderneem nu actie voor herstel!

Klant waardering 9.1 | Succesratio 97%

 

Neem nu een eerste stap naar herstel

In een gratis telefonische kennismaking kunnen we aangeven wat de mogelijkheden zijn en geven we je vaak al wat concrete handvatten.

Bel ons direct op  020-7371386 of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen we contact met je op.

Onze coaches zijn landelijk vertegenwoordigd.