Je hebt ernstige stress

Wat naar dat je je zo voelt! Uit je antwoorden blijkt dat je ernstige stressverschijnselen vertoont. Dat vinden we erg vervelend en willen je graag helpen.

Je kunt het eBook ‘20 Manieren om je weer beter te gaan voelen’ gratis downloaden, maar we raden je liever aan om professionele hulp te zoeken. Jouw klachten zijn namelijk serieus! Houd daarom jezelf en je omgeving niet voor de gek met opmerkingen als ‘Het gaat wel’, ‘ik ga binnenkort op vakantie’ of ‘straks is het rustiger op het werk’. Onderneem actie voordat het te laat is!

Ernstige stress Instatera
 

 

Ga direct aan de slag!

Zet dan de eerste stap door een gratis telefonisch gesprek met één van onze coaches te plannen. We zitten voor je klaar. Om een gesprek te plannen, kies de dag en tijd die jou het beste uitkomt!

 

 
Instatera - specialisten in burnout en stressmanagement

Wij staan voor je klaar om je daarbij te helpen. Onze specialisten bieden burn-out en stress behandelingen aan om je zo snel mogelijk weer in het zadel te helpen. Instatera is landelijk vertegenwoordigd, dus er is altijd een specialist bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over wat Instatera voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder. Of plan direct een gratis consult, want een burn-out gaat niet vanzelf over.