Brochure Instatera - specialisten in burn-out en stressmanagement

Brochure Instatera - Specialisten in burn-out en stressmanagement

De methodiek van Instatera is gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk bewezen componenten op het gebied van bewegen, cognitieve therapie, psycho-motorische therapie, ademhalingstechnieken en voeding. Om de professionaliteit en kwaliteit te waarborgen werkt Instatera met een Raad van Advies die bestaat uit een psychiater, een bedrijfsarts, een inspanningsfysioloog, een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige. Instatera is een landelijk opererende organisatie zonder wachtlijsten. De preventieve en curatieve programma's zorgen voor een strategische aanpak van stress gerelateerd verzuim.

 

 

Maak jij je zorgen over de toenemende effecten van stress gerelateerd verzuim in je bedrijf?

Stress is de meest voorkomende beroepsziekte in Nederland. 1 miljoen werknemers lopen het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde psychische aandoeningen.

De maatschappij en de werkomgeving gaan niet veranderen dus we moeten personeel trainen in de omgang met toegenomen stress.

Vanuit de ervaring van honderden begeleidingssessies per jaar in diverse branches heeft Instatera een effectief programma ontwikkeld om stress gerelateerd verzuim te reduceren.

Instatera Stress Preventie Programma