Buitensessies met burnout/stress specialist Liselotte

Een relatie breuk tijdens je burn-out. Een drama? Niet voor Danielle. Zij gebruikt het juist als katalysator voor persoonlijke groei en positieve verandering. Haar gebrek aan energie gaf haar de kracht om voor de juiste keuzes te maken. Neem een kijkje tijdens de buitensessie waarbij burn-out specialist Liselotte belangrijke momenten en interessante inzichten met coachees deelt in haar maandelijkse blog.

Read More
Instatera
Inspannen en Ontspannen! Marc Jutte in De Ondernemer

Het grootste gevaar dat ondernemers bedreigt, is dat ze volledig worden opgeslokt door hun werk. Als je niet meer kunt doen waar je goed in bent en energie van krijgt, verlies je uiteindelijk het plezier in je werk en krijg je last van stress. Zorg daarom niet alleen voor inspanning, maar ook voor ontspanning, of beter gezegd: uitspanning. Zorg voor een goede balans tussen werk en privé.

Read More
Instatera
Buitensessies met burn-out/stress specialist Liselotte

Je herstel van burn-out of stress versnellen? Beweeg! Na een periode van rust en vrijstelling van werk wil Nikki heel graag voorzichtig beginnen met re-integreren maar na 2 terugvallen binnen een korte periode stond ik daar wat huiverig tegenover… Toch was ze al ruim een maand stabiel.

Read More
Instatera
Buiten sessies met burn-out/stress specialist Liselotte

Emoties een gevaar of een hulpmiddel bij stress?! Wanneer ik haar tegemoet kom lopen zie ik het meteen. Ze heeft ‘De Switch’ gemaakt ; Ik ga beter worden! Veel mensen zijn jarenlang bezig om emoties te onderdrukken, weg te eten, drinken, kopen, of te werken. Emoties hebben een functie; ze nemen waardevolle informatie en lessen met zich mee. Door de emotie niet toe te laten, wijs je ook de les en de informatie af.

Read More
Instatera
Ontspanning na inspanning

We weten allemaal dat sporten helpt bij stress. Maar...is dat altijd zo? Hoe je sport en met name hoe je herstelt, bepaalt of het stress hormoon cortisol in je bloed daadwerkelijk afneemt. 

Read More
Instatera